Louis Falke

Louis Falke is therapeut in de lichaamsgeörienteerde psychotherapie en lichaamsgerichte traumatherapie.
Sinds 2000 is hij werkzaam in zijn praktijk "bewegen in verlangen".

Hij is opgeleid door stichting BodyMind Integration (tegenwoordig BodyMind Opleidingen) en sinds 2003 gecertificeerd als Energetic Integration therapeut.

Zijn aanpak is ervaringsgericht en lichaamsgeoriënteerd.
De benadering is er op gericht om weer in contact te komen met onze oorspronkelijke levensenergie, authenticiteit en kwaliteiten.

Hij loopt als gids mee in een bewustwordingsproces van persoonlijke groei door het versterken van het “bewust zijn“, zodat er verantwoording genomen kan worden voor fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.

Louis Falke

Hij heeft zichzelf verder ontwikkeld door ervaring en kennis op te doen door het assisteren bij en het volgen van scholing en workshops: o.a. emotioneel lichaamswerk, tantra en sexual grounding, haptonomie , karakter leer, systemisch werk, neuro affectieve ontwikkelings en trauma psychologie, psychopathologie,enz. en hij neemt deel aan intervisie groepen en maakt gebruik van supervisie.
In het voorjaar van 2014 rondde hij de internationale opleiding Somatic Experiencing Trauma therapie af, tot Somatic Experiencing Practitioner. Een lichaamsgerichte trauma therapie.

Hij heeft sinds 1976 een therapeutische en leidinggevende achtergrond als fysiotherapeut in klinische, poliklinische en revalidatie setting gehad. Naast de werkzaamheden in eigen praktijk "bewegen in verlangen" is hij tot begin 2018 werkzaam geweest in de revalidatie geneeskunde als fysiotherapeut gespecialiseerd in de psychosomatiek.